Fire gode grunde til, hvorfor du skal besøge Berlin

Planlægger du en storbyferie? Men ved du ikke helt, hvor turen skal gå hen? Et af mine absolutte yndlings steder i Europa er Berlin. Jeg kommer her med fire gode grunde til, hvorfor din næste storbyferie skal gå til den tyske hovedstad Berlin: 

Der er ikke langt til Berlin 

En storbyferie indikerer lidt, at du ikke nødvendigvis skal være der så mange dage. Det kan være en weekend eller måske en forlænget weekend. Derfor er det også en god idé at vælge en destination, hvor du ikke skal bruge oceaner af tid på transporten. Berlin ligger relativt tæt på Danmark, og du kan både tage flyet, toget eller selv sætte dig ind i bilen og kører afsted. Vælger du bilen eller toget, kommer det selvfølgelig til at tage lidt længere tid at komme frem fremfor, hvis du tager flyet. 

Berlin er spækket med historie

De fleste storbyer har masser historie, men lige Berlin er spækket med historiske seværdigheder. Hvis du har en stor interesse i 2. verdenskrig, er Berlin et af de bedste steder, du kan besøge. Her kan du lærer en masse om, hvordan livet var i Berlin under krigen. Du finder et hav af museer og monumenter, som virkelig giver dig følelsen af at stå lige midt i kampens hede i de tidligere 1940’ere. 

Du finder selvfølgelig også masser af kunst og kultur rundt omkring i Berlin, så skulle du ikke have den største interesse i 2. verdenskrig, så er der meget andet, du kan se på!

Berlin er et sandt madmekka 

Selvom tysk mad måske ikke lyder som det mest sexede for de fleste danskere, så Berlin proppet med lækre restauranter. Det er ingen hemmelighed at, der i Berlin findes et hav af forskellige kulturer og det må man sige, at det berlisnke madmarked drager nytte af. Du kan finde alverdens lækre restauranter uanset, om du er til saftige burgere eller asiatiske retter. Du kommer uden tvivl ikke til at gå sulten i seng, når du besøger Berlin. 

Berlin er proppet med gode shoppingmuligheder

Som enhver anden storby, er udvalget indenfor shopping i Berlin selvfølgelig enormt. Og det er uanset om du er til små, hyggelige og lokale butikker, eller om du er til eksklusive storcentrer. Du får helt sikkert stillet din shoppetrang, når du besøger den tyske hovedstad.

Er du blevet overbevist om, at din næste storbyferie skal gå til Berlin? Bestil dine flybilletter til Berlin allerede i dag!